Korak 1: Mogućnost izbora između
Korak 1: Mogućnost izbora između više šablona

Izaberite tip AR aplikacije koju želite da kreirate koristeći šablone - AR fotografija, Potraga za blagom, Čestitka ili Prazan (baziran na postojećim ARgenie funkcionalnostima).

Korak 2: Bez programerskih veština Jednostavno
Korak 2: Bez programerskih veština Jednostavno 'Drag&Drop'

Koristeći jednostavnu 'Drag&Drop' tehniku (Prevuci&Pusti) izaberite kao AR sadržaj 2D, 3D model ili bilo koju sliku.

Korak 3: Uronite u svet
Korak 3: Uronite u svet proširene stvarnosti

Koristite svoju mobilnu AR aplikaciju kroz ARgenie i proširite realnost sa dodatnim sadržajem bilo 2D, 3D modeli, ili tekst itd.

Brendirana nezavisna
Brendirana nezavisna aplikacija

… ili naručite brendiranu i nezavisnu AR aplikaciju kreiranu prema Vašim specifičnim zahtevima.

Koristite ARgenie da kreirate vašu aplikaciju

ARgenie je web aplikacija koji omogućava BRZO i JEDNOSTAVNO kreiranje i instalaciju AR aplikacija korišćenjem koncepta 'Drag&Drop' (Prevuci&Pusti) koji ne zahteva programersko znanje. ARgenie je multi-platformski servis u “cloud”-u za kreiranje AR aplikacija za pametne telefone, tablete i računare. Rešenje omogućava instalaciju i korišćenje na bilo kojoj platformi: Android, iOS, Windows and Mac.

ili naručite vašu specifičnu aplikaciju

Ako treba da razvijete specifičnu i brendiranu AR aplikaciju koja ne pruža ARgenie molim Vas kontaktirajte info@argenie.eu.

Rešenje takođe omogućava lokalnu instalaciju na uređaje u okviru ARgenie platforme kao i na popularne markete kao što su:

Google Play i App Store

Ko može da je koristi?

Bilo ko može da koristi ARgenie! ARgenie aplikacije imaju veoma široku primenu i moguća su brojna scenarija kao što su npr. promocija i marketing proizvoda, a istovremeno omogućava krajnjem korisniku pristup novim informacijama i sadržajima u realnom vremenu. ARgenie omogućava da korisnici definišu AR sadržaj i informacije koje će se prikazivati kada se detektuju AR markeri (npr. lokacija, lice, QR kod ili slika).

Mogući šabloni ARgenie aplikacije

Prazan
Prazan

Koraci

Ideja

Imate ideju? Idite na ARgenie platformu!

Dizajn Aplikacije

Kreirajte zadivljujuće AR aplikacije koristeći web

Objavi

Objavi AR aplikaciju dostupnu svima ili privatnu

Koristite ili prodajte

Koristi ili prodaj aplikaciju preko ARgenie market

ARgenie

Ukoliko želite da kreirate svoju AR aplikaciju potrebno je da izaberete jedan od paketa ( S, M, L ili po specifikaciji) i registrujete se na naš web portal.

Vaša aplikacija će biti dostupna svim korisnicima ARgenie mobilne aplikacije ako na web portalu ARgenie-ja po završetku kreiranja prezentacije izaberete opciju „Javna“, osim ukoliko se odlučite za opciju da aplikacija ostane „Privatna“.

Listu javnih ARgenie aplikacija možete pogledati na ARgenie MARKETU.

 

 

 

Preuzimanjem mobilne ARgenie aplikacije sa Google Play-a i iTunes-a biće Vam dostupne sve JAVNE prezentacije objavljene na ARgenie platformi.

ARgenie desktop aplikacija je optimizovana za rad na Google Chrome web pretraživaču.